Sıla Gençoğlu Ahmet Kural - Ahmet Kural Sila Ya Siddet Iddiasiyla Ilgili Geceyi Anlatti Kazete Ozgur Kadinin Sesi : Bu olay üzerine şiddete asla tahammülü olmayan sıla gençoğlu, sevgilisi ahmet kural'la olan ilişkisini bitirdi.

Sıla Gençoğlu Ahmet Kural - Ahmet Kural Sila Ya Siddet Iddiasiyla Ilgili Geceyi Anlatti Kazete Ozgur Kadinin Sesi : Bu olay üzerine şiddete asla tahammülü olmayan sıla gençoğlu, sevgilisi ahmet kural'la olan ilişkisini bitirdi.. Oyuncu ahmet kural, şarkıcı sıla gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle i̇stanbul 60. Şarkıcı sıla gençoğlu'nun, kısa süre önce barıştığı sevgilisi ahmet kural tarafından darp edildiği iddiasıyla 3 ay koruma kararı aldırması gündeme bomba gibi düştü. Mahkeme ahmet kural'ın tanıklarını dinlemeyi reddetti. Sıla gençoğlu'nun avukatı rezzan epözdemir, duruşmada ahmet kural'ın 2014 yılında i̇stanbul 16. Ahmet kural, sıla'ya şiddet uyguladığına yönelik iddiaları reddetti.

Sıla gençoğlu'nun, ahmet kural'ın yaptığını iddia ederek delil olarak sunduğu morluklar. Ahmet kural'ın oynadığı yapı kredi reklamından önce başladığını düşündüğüm ilişki. Ünlü pop sanatçısı sıla gençoğlu'ya şiddet uyguladığı iddiası ileri sürülen oyuncu ahmet kural ifade vermeye çağrıldı. Sıla gençoğlu'nun avukatı rezzan epözdemir, duruşmada ahmet kural'ın 2014 yılında i̇stanbul 16. Bence sıla bile ahmet kural izlemiyordur, ahmet kural da sıla dinlemiyordur.

Sila Nin Avukatindan Ahmet Kural Yeniden Yargilanacak Haberlerine Iliskin Aciklama
Sila Nin Avukatindan Ahmet Kural Yeniden Yargilanacak Haberlerine Iliskin Aciklama from static.birgun.net
Sıla gençoğlu ve ahmet kural arasındaki dava kural'ın 16 ay 20 gün hapis cezası almasıyla sonuçlandı. Davaya sıla gençoğlu da katıldı. Şarkıcı sıla gençoğlu, ahmet kural ve avukatı hakkında adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs, suç delillerini yok etme veya değiştirme suçlarından. Şarkıcı sıla gençoğlu'na karşı hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarını işlediği iddiasıyla yargılanan sanık ahmet kural, ilk duruşmada savunma yaptı. Asliye ceza mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, sanık ahmet kural ve müşteki sıla gençoğlu katıldı. Bence sıla bile ahmet kural izlemiyordur, ahmet kural da sıla dinlemiyordur. Mahkeme, ahmet kural'a üç ayrı suçtan verilen 1 yıl 4 ay 20 günlük hapis cezasının gerekçesinde, taraflar arasında yaşanan tartışmada, ahmet kural'ın sıla gençoğlu'nu yaraladığı, bizzat olayı. Oyuncu ahmet kural, mahkemeye de taşınan şarkıcı sıla gençoğlu ile olaylı ayrılığından sonra avukat çağla gizem çelik'le yeni bir aşka yelken açmıştı.

Davasını geri çekmeyeceğini dile getiren sıla gençoğlu, ahmet kural hakkında konuştu.

Sıla gençoğlu ve ahmet kural arasındaki dava kural'ın 16 ay 20 gün hapis cezası almasıyla sonuçlandı. Ahmet kural ile sıla gençoğlu arasında yaşandığı iddia edilen darp olayına ilişkin çok önemli bir kanıt bulundu. Soruşturma kapsamında ahmet kural'ın da ifadesi alınmıştı. Ünlü pop sanatçısı sıla gençoğlu'ya şiddet uyguladığı iddiası ileri sürülen oyuncu ahmet kural ifade vermeye çağrıldı. Bu olay üzerine şiddete asla tahammülü olmayan sıla gençoğlu, sevgilisi ahmet kural'la olan ilişkisini bitirdi. Davanın ilerleyen dakikalarında gerginlik arttı ve sıla ile ahmet kural'ın avukatları birbirine girdi. Ahmet kural ve sıla 2017 senesinin bahar aylarında birliktelik yaşamaya başladılar. Oyuncu ahmet kural, şarkıcı sıla gençoğlu'na karşı hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamımda bugün hakim karşısına çıktı. Ahmet kural'ın aşırı alkollü olduğu anlatılan şikayet dilekçesinde, kural'ın sıla gençoğlu'nu yerlerde sürüklediği, kafasını duvarlara vurduğu ve kül tablasıyla saldırdığı aktarıldı. Sıla gençoğlu'nun, ahmet kural'ın yaptığını iddia ederek delil olarak sunduğu morluklar. Ahmet kural sevgilisi sıla gençoğlu'nun dayak iddialarına yanıt vermek için saat 14.00 sıralarında i̇stanbul adliye sarayı'na geldi. İlk duruşmaya, sanık ahmet kural ve müşteki sıla gençoğlu katıldı. Ahmet kural, 2017 mayıs ayında sıla gençoğlu ile güzel bir ilişkiye başladıklarını söyleyerek, birlikteliğimiz sırasında aramızda kültür farkından dolayı anlaşmazlıklarımız vardı.

Oyuncu ahmet kural, şarkıcı sıla gençoğlu'na karşı hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamımda bugün hakim karşısına çıktı. Sanatçı sıla gençoğlu, geçtiğimiz aylarda avukatı ile adliyeye gelerek beraberlik yaşadığı oyuncu ahmet kural tarafından darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikâyetçi olmuştu. Davasını geri çekmeyeceğini dile getiren sıla gençoğlu, ahmet kural hakkında konuştu. Sıla'nın 'hayır' yanıtına inanmayan kural, ısrar etti. Ünlü pop sanatçısı sıla gençoğlu'ya şiddet uyguladığı iddiası ileri sürülen oyuncu ahmet kural ifade vermeye çağrıldı.

Ahmet Kural Sila Sorusturmasinda Whatsapp Yazismalari Ortaya Cikti
Ahmet Kural Sila Sorusturmasinda Whatsapp Yazismalari Ortaya Cikti from i.medyatava.com
Oyuncu ahmet kural, şarkıcı sıla gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle i̇stanbul 60. Kural'ın sevgilisi, dün 30 yaşına bastı. Sıla gençoğlu'nun avukatı rezzan epözdemir, duruşmada ahmet kural'ın 2014 yılında i̇stanbul 16. Adliyeye ilk olarak kural geldi. Şarkıcı sıla gençoğlu ve oyuncu ahmet kural arasında yaşanan şiddet olayına ilişkin davanın ikinci duruşması bugün gerçekleştirildi. Ahmet kural ile sıla gençoğlu arasında yaşandığı iddia edilen darp olayına ilişkin çok önemli bir kanıt bulundu. .ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, ahmet kural'ın 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapsini talep etti. Sıla gençoğlu'nun da kimlik tespitinin yapılmasının ardından, duruşmada sanık ahmet kural'ın savunmasına geçildi.

Bu olay üzerine şiddete asla tahammülü olmayan sıla gençoğlu, sevgilisi ahmet kural'la olan ilişkisini bitirdi.

İlk duruşmaya, sanık ahmet kural ve müşteki sıla gençoğlu katıldı. Ahmet kural, sıla'ya şiddet uyguladığına yönelik iddiaları reddetti. Davasını geri çekmeyeceğini dile getiren sıla gençoğlu, ahmet kural hakkında konuştu. Ahmet kural'ın, sıla gençoğlu'na karşı 'hakaret, tehdit ve kasten yaralama' suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına, 7 mart'ta başlanacak. Asliye ceza mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanık ahmet kural ve müşteki sıla gençoğlu katıldı. Adliyeye ilk olarak kural geldi. Ahmet kural ile sıla gençoğlu arasında yaşandığı iddia edilen darp olayına ilişkin çok önemli bir kanıt bulundu. Mahkeme ahmet kural'ın tanıklarını dinlemeyi reddetti. Oyuncu ahmet kural, mahkemeye de taşınan şarkıcı sıla gençoğlu ile olaylı ayrılığından sonra avukat çağla gizem çelik'le yeni bir aşka yelken açmıştı. Sıla gençoğlu ile ahmet kural arasındaki darp şikayeti uzlaştırma bürosuna gönderildi. Ahmet kural'ın aşırı alkollü olduğu anlatılan şikayet dilekçesinde, kural'ın sıla gençoğlu'nu yerlerde sürüklediği, kafasını duvarlara vurduğu ve kül tablasıyla saldırdığı aktarıldı. .ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, ahmet kural'ın 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapsini talep etti. Savcılık ahmet kural'a üç ay uzaklaştırma kararı verdi.

Soruşturma kapsamında ahmet kural'ın da ifadesi alınmıştı. Avukatıyla i̇stanbul cumhuriyet savcılığı önünde açıklama yapan sıla, ahmet kural'dan şikayetçi olduğunu söyledi. Sıla, ahmet kural ve tanıkların ifadelerinden sonra duruşma 22 nisan'a ertelendi. .ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, ahmet kural'ın 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapsini talep etti. Şarkıcı sıla gençoğlu'na karşı hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarını işlediği iddiasıyla yargılanan sanık ahmet kural, ilk duruşmada savunma yaptı.

Ubni43tfjlvlim
Ubni43tfjlvlim from img3.aksam.com.tr
Asliye ceza mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanık ahmet kural ve müşteki sıla gençoğlu katıldı. Sıla gençoğlu'nun avukatı rezzan epözdemir, duruşmada ahmet kural'ın 2014 yılında i̇stanbul 16. Oyuncu ahmet kural'ın, 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava i̇stanbul 60. Sıla gençoğlu ve oyuncu ahmet kural arasında yaşanan şiddet olayına ilişkin davanın ikinci duruşması görüldü. Şarkıcı sıla gençoğlu'nun, kısa süre önce barıştığı sevgilisi ahmet kural tarafından darp edildiği iddiasıyla 3 ay koruma kararı aldırması gündeme bomba gibi düştü. Mahkeme, ahmet kural'a üç ayrı suçtan verilen 1 yıl 4 ay 20 günlük hapis cezasının gerekçesinde, taraflar arasında yaşanan tartışmada, ahmet kural'ın sıla gençoğlu'nu yaraladığı, bizzat olayı. .ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, ahmet kural'ın 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapsini talep etti. Sıla gençoğlu ve ahmet kural arasındaki dava kural'ın 16 ay 20 gün hapis cezası almasıyla sonuçlandı.

Mahkeme ahmet kural'ın tanıklarını dinlemeyi reddetti.

Ahmet kural ve sıla 2017 senesinin bahar aylarında birliktelik yaşamaya başladılar. Asliye ceza mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanık ahmet kural ve müşteki sıla gençoğlu katıldı. Kural'ın sevgilisi, dün 30 yaşına bastı. Bence sıla bile ahmet kural izlemiyordur, ahmet kural da sıla dinlemiyordur. Kural'ın avukatı, sıla'nın bugün verdiği ifadesinde ahmet böbreklerime vurdu iddiasını sorunca gergin anlar yaşandı. Şarkıcı sıla gençoğlu'na karşı hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarını işlediği iddiasıyla yargılanan sanık ahmet kural, ilk duruşmada savunma yaptı. Kural'a 3 ayrı suçtan 16 ay 20 gün hapis cezası verildi. Sıla'nın 'hayır' yanıtına inanmayan kural, ısrar etti. Davanın ilerleyen dakikalarında gerginlik arttı ve sıla ile ahmet kural'ın avukatları birbirine girdi. Ahmet kural, sıla'ya şiddet uyguladığına yönelik iddiaları reddetti. Davaya sıla gençoğlu da katıldı. Savcılık ahmet kural'a üç ay uzaklaştırma kararı verdi. Sıla gençoğlu'nun da kimlik tespitinin yapılmasının ardından, duruşmada sanık ahmet kural'ın savunmasına geçildi.

Mahkeme ahmet kural'ın tanıklarını dinlemeyi reddetti sıla gençoğlu. Ünlü müzisyen soruları yanıtsız bıraktı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code